DESPRE PARODONTOZĂ!

Diagnoza: parodontită! Așa acționați cum trebuie...

Atenție la parodontoză!            

Parodontoza sau infecția gingiilor numită și parodontită marginală poate să însemne de la simpla inflamație a gingiei, cu sângerare ulterioară, și până la distrucții avansate ale țesuturilor moi și ale osului care susține dintele. Totul ducând până la pierderea finală a dinților.

CE ESTE BOALA PARODONTALĂ?

  • Este o infecție care poate cauza pierderea osului care susține dintele și a implanturilor
  • Are o cauză multiplă, printre care și predispoziția genetică
  • Dacă factorii de risc sunt identificați, putem spune că am efectuat primul pas în stabilirea diagnosticului

SIMPTOMELE BOLII PARODONTALE

  • Peste 90 % dintre pacienții care au boala parodontală NU au simptome!
  • Este o boală ascunsă și mută!
  • Infecția poate progresa timp de ani de zile, fără a avea dureri sau sângerări evidente și permanente, în timp cauzează pierderea osului și afectează starea de sănătate generală.

PARODONT GEL

Ajută la vindecarea naturală a gingiilor dumneavoastră!

Parodont Gel, o soluție unică de îngrijire parodontală a gingiilor, ce se bazează pe o idee simplă și ingenioasă: uleiul de chimen negru egiptean combinat cu un gel purtător.
Datorită gelului purtător, puterea naturală a semințelor de chimen negru egiptean poate acționa o lungă perioadă de timp în acele părți ale gingiilor care necesită îngrijire specială. Baza de gel în care este inclus uleiul de chimen negru egiptean oferă o remanență mare pe suprafața gingiei.

Image

Centrul American de Control al Maladiilor
a arătat că boala parodontală 
este neremarcată în 50% din situații.

De aceea este foarte importantă o examinare la un stomatolog care poate să diagnosticheze boala parodontală, iar noi, ca pacienți, putem preveni această boală cu Parodont Gel, produs cu extract natural de chimen negru egiptean, care este ACUM la îndemâna oricui!

Mituri și realități ale bolii parodontale

MIT: Pierderea dinților este un proces natural cauzat de îmbătrânire

Realitate 
Cu o igienă bună și îngrijire profesională regulată, dinții dumneavoastră pot rezista o viată.
Totuși, boala parodontală netratată poate duce la pierderea dinților. Este cauza principală de pierdere a dinților la adulții peste 35 de ani.

MIT: Oamenii care au boala parodontală nu se îngrijesc și nu își spală dinții

Realitate
Studiile arată că până la 30% din populație este predispusă genetic la boala parodontală. În ciuda unei igiene regulate, acești oameni sunt de 6 ori mai predispuși să sufere de boala parodontală.
Depistarea și tratamentul făcut din timp poate să-i ajute să își mențină dinții o viață întreagă.

Image
Image

MIT: Boala parodontală nu afectează starea de sănătate generală

Realitate
Studiile recente arată o legătură între boala parodontală și alte probleme generale, incluzând atacuri vasculare, boli de inimă, diabet, boli respiratorii, nașteri premature, osteoporoza etc.

MIT: Boala parodontală este o infecție minoră

Realitate
Țesuturile orale sunt comparativ la fel de mari cu porțiunea pielii de la încheietura mâinii până la cot. Dacă această suprafață ar fi roșie, umflată și infectată, cu siguranță ca ați vizita un doctor. 
Boala parodontală NU este o infecție minoră!

Image
Image

MIT: Sângerarea gingiilor este normală

Realitate
Sângerarea gingiilor este unul dintre semnalele de alarmă ale bolii parodontale. Gândiți-vă la țesuturile gingivale ca și la pielea mâinilor. Daca mâinile v-ar sângera de fiecare dată când le-ați spăla, ați realiza că ceva este în neregulă.
Alte semne ale bolii parodontale includ: gingii roșii, umflate sau dureroase, ulcere orale, gingii care se desprind de pe dinți, respirație urat mirositoare, dinți mobili sau spațiați, modificarea mușcăturii etc.

MIT: Tratamentul bolii parodontale este dureros

Realitate
Noile proceduri de tratament includ anestezia locală și medicația adecvată și fac experiența pacienților plăcută și confortabilă.
Mulți pacienți se pot reîntoarce la rutina normală în aceeași zi sau a 2-a zi.

Image

PARADONT GEL

Prin utilizarea zilnică, ca îngrijire suplimentară în timpul, înainte sau după igiena orală individuală, proprietățile antibacteriene ale uleiului de chimen negru egiptean vă vor ajuta să tineți eventualele probleme sub control: să le preveniți sau să le ameliorați.

© 2022 arrow supply chain management. all rights reserved - toate drepturile rezervate.