Un adjuvant în tratarea parodontozei. Demonstrat clinic!

Studiu

Aplicarea uleiului de chimen negru egiptean
inclus în formula Parodont Gel pentru testarea pacienților cu parodontoză

Studii pe un număr de 2013 pacienți și 37.477 dinți cu buzunarele periodontale mărite între 3.5 și 8 mm.

La fiecare sesiune de rechemare, după 1 săptămână, 1 lună, 3 luni sau 6 luni:
  • Clătirea buzunarelor parodontale cu Clorhexamed
  • ~ 0.5 ml Parodont Gel aplicat cu ajutorul canulei contondente pe șanțul periodontal
  • Pacienții aplică Parodont Gel extern, pe gingiile cu probleme, odată pe zi, cu degetul.

Rezultat:
  • Adâncimea medie a buzunarului periodontal, reducere semnificativă, de la 6,1 la 3,3 mm
  • Indicele mediu hemoragic a scăzut de la 3,7 grade, deja după 1 săptămână, până la 0,7 grade; reducere la zero după o lună
Image

Proprietăți antibacteriene ale Parodont Gel

Studiul

În vitro a fost demonstrată o inhibare semnificativă a creșterii pe substrat a culturii cu Streptococcus gordonii, S. sanguinis și S. oralis după 1 - 5 zile.

Studiu de 8 săptămâni pe 50 de pacienți cu gingii sângerânde

Studiu

Parodont Gel a fost aplicat de pacienții participanți la studiu de câte 3 - 4 ori pe zi. Indexul de sângerare gingivală (GBI), supravegheat de stomatologi, de la început până la sfârșit, iar în cea de-a 57-a zi, studiul a arătat o reducere semnificativă a sângerării gingivale (de la indexul 15,27 la 12,27, p= 0,018).


Printre altele, supravegherea participanților la studiu a arătat: 72,9% au observat o îmbunătățire a condițiilor gingiei și au confirmat o creștere a perioadei efectului de calmare a gingiilor iritate.

Aplicație:exemple de aplicații ale Parodont Gel

Parodontoză: adjuvant în prevenție și îngrijire

În mod normal, se folosește terapia standard, precum dezinfectarea sacului alveolar cu Clorhexamed. Pentru a întări gingiile, aplicați direct pe șantul periodontal, cu ajutorul canulei contondente, 0,5 ml de Parodont Gel, și spuneți pacientului să aplice ulterior Parodont Gel de 2-3 ori pe zi, cu degetul, direct pe gingie și să nu se clătească.


Repetați aplicația în buzunarele periodontale la fiecare sesiune de tratament. În această procedură, o reducere însemnată a mărimii buzunarelor periodontale a fost regăsită într-un singur studiu.

Igiena orală: calmarea gingiilor

După o curățare atentă cu ață dentară, gingiile sunt adesea iritate și sângerează. Un masaj final cu Parodont Gel, după igiena orală, ajută la regenerarea gingiilor și poate preveni inflamația.
Într-un singur tratament, sângerarea gingiilor poate fi redusă semnificativ.

Igiena orală: fluorizarea în cazul femeilor gravide, a mamelor care alăptează și a copiilor

Adesea, gelul clasic fluorurat, în ciuda eficienței sale, este privit cu scepticism și nu poate fi folosit de femeile gravide sau femeile care alăptează, în dozele uzuale.
Fluorul vegetal, în doză de 500 ppm, este foarte bine tolerat, nu este periculos dacă se înghite; poate fi utilizat de copiii începând cu vârsta de 6 ani, de către femeile gravide și de cele care alăptează. Nu în ultimul rând, gustul plăcut și originea naturală oferă o stare de bine a pacientului.

© 2022 arrow supply chain management. all rights reserved - toate drepturile rezervate.